dilluns, de setembre 15

Missatge de benvinguda

Benvinguts a totes i tots al blog del

TALENT INNAT

Aquest és un missatge de benvinguda per a tots i totes vosaltres en el que volem presentar el blog, al mateix temps que provem cóm funciona incloent-hi una primera entrada. Esperem que la participació sigui màxima. La puntualitat en l'entrega del material ens ajudarà a elaborar un blog ordenat i eficaç pel que fa als comentaris que hi deixarem. Volem un blog que ens serveixi per aprendre dels altres i de nosaltres mateixos, per exposar les nostres creacions i idees cap a l'exterior de les parets de la facultat i per crear un clima de crítiques constructives que ens ajudin a progressar en el nostre treball creatiu.


Tots tenim el dret a ser respectats i també una "obligació moral" de tolerar qualsevol crítica. Però també tenim el dret de valorar qualsevol peça que aquí s'hi exposi. Així doncs, intentem crear un clima constructiu que, a la llarga, ens ajudarà, n'estem segurs, a veure uns progressos reals en els nostres treballs.

Res més. Només dir-vos que gaudim d'aquest any i que espremem al màxim el nostre cervell per crear peces de qualitat i dignes de professionals del ram de la publicitat, que per això estem estudiant el que estudiem. Ànims a tots.




Recordatori: Les peces que haureu d'entregar primerament, hauran de ser des de la pràctica 1 fins la 4 (la de chupa-chups). Per a que no es col·lapsin els vostres correus electrònics, optem per a que ens envieu de l'última pràctica, només 3 propostes per persona (en JPG).

  • A/e: jsp.medina@gmail.com ó pipo698@hotmail.com
  • Format dels arxius:
  • Imatge: .JPG
  • Video: .AVI, .MOV, .WMV